dve vijuge edipov kompleks

08/16/2017

Edipov kompleks

Zbog nedostatka majčine ljubavi i pažnje, bio je opčinjen njoj, i sve žene koje su ga privlačile ličile su na nju, visoke, muškobanjasto građene, bez struka, dupeta, sa muškim nogama, ali sa velikim grudima.

Stalno se vraćao u prošlost i pokušavao da obnovi porodicu, koja nije postojala od 1975. Godine. Stalno je hteo da se vrati i sredi stvari u porodici koja više ne postoji, u kojoj je svaki član te porodice stvorio svoj novi život, otac se oženio, majka otišla svojim putem, sestra udala i imala svoju porodicu.

Sa ženama kada rode, valjda je to drugačije, od trenutka kada se udamo i rodimo dete, sve što je bilo u prethodnoj porodici, se briše zaboravlja, ostaje samo iskustvo da se ne uradi ono što je bilo loše u porodici iz koje potičete. Okrećete se novom životu, novoj porodici, stvaranju nečeg novog, učeći se na greškama iz prethodnog perioda, praveći nove greške, ali treba imati i sa kim ispravljati greške.

Nikada mu nisam proveravala džepove, preturala po stvarima, beskrajno sam mu verovala, ali on meni nikada nije verovao, stalno me je posmatrao kroz ličnosti naših majki, nije želeo da me upozna. Nnikada nisam otvorila njegov folder na računaru, da jesam i da sam videla sve ono što sam sada videla, možda bi se sprečile mnoge ružne stvari, koje su se dogodile, mnogo ružnih reči koje su izrečene, mnogo suza, bola i patnje, možda bi uspeli da pronađemo nas, možda bi to uticalo i da se i ja promenim prema njemu, i da budemo srećni, bez alkohola.

.Ja sam grešila, trudila se da ispravljam svoje greške, pomerla prag tolerancije, ali sam u svemu tome bila sama, nije imao ko da me podrži, nisam imala na koga da se oslonim, sa kim da porazgovaram, da me uputi na pravi put.

Kada jećerka imala 10 meseci, ostala sam ponovo trudna, tada je dogovor, bio da abortiram, jer smo jedva hranili i ovo jedno dete.

Znala sam samo da beskrajno volim muža i naše dete, dete rođeno sa njim, ali se nisam snašla ni kao majka, ni kao žena,  nisam umela da mu priđem, zatvorio se i sve držao u sebi, za razliku od perioda zabavljanja.

Molila sam Boga da nam pomogne,  ali nisam shvatila da samo krštenjem  može da me čuje, to što sam poštovala svece, odlazila u Crkvu da zapalim sveću, molila se, ništa ne znači ako niste kršteni. Tada sam mislila da je to dovoljno, kajem se što nisam shvatila da te tek krštenje  i pokajanje, oslobađa, i pruža šansu da ispraviš svoje greške, i da tek tada tvoje molitve koliko god one bile opravdane mogu da se čuju. 

1 Comments Add your own

 • 1. jorge  |  03/10,2018

  riješite se jednom i za sve
  živi svjedocanstvo o tome.
  (1) Ako vam je potreban vaš ex back.
  (2) ako vam treba lijek za HIV bolest
  (3) ako vam treba lijek za bolesti kože
  (4) ako vam treba lijek za virus Ebola.
  (5) ako trebate lijecenje pretilosti
  (6) ako ste uvijek loši snovi.
  (7) Želite biti unaprijedeni u vašem uredu.
  (8) Želiš da žene / muškarci budu trcali za vama.
  (9) Ako želite dijete.
  (10) Želite biti bogati.
  (11) Želite vezati svog muža / ženu
  tvoja zauvijek.
  (12) Ako vam je potrebna financijska pomoc.
  (13) Kako ste bili prevareni i želite
  da biste oporavili izgubljen novac.
  (14) ako želite zaustaviti razvod.
  (15) ako želite rastaviti supruga.
  (16) ako želite da se vaše želje daju.
  (17) kako biste zaštitili svoje dijete cetiri ruke neprijatelja
  kontakt. kakutaspellz@gmail.com ili nazovite +2349067947490

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds