DRAGOM SUPRUGU

Nova svađa.

Nastavio si život po starom, odlazak u krevet u 19h,  ne priznavanje krivice. Razbio si televizor, ali ne želiš da preuzmeš odgovornost za to. Pokušavaš da krivicu prebaciš na mene, kao i uvek. Burmu si skinu pre 10 godina, i dalje ne vraćaš na prst, da bi se i dalje lažno predstavljao kao razveden. Ne kriješ svoje ime i e-mail, ali kriješ svoje godine, 55, svoju ženu i ćerku od 32 godine. Ne ide ti prilog, nijedna neće matorca sa odraslom ćerkom, koji može vrlo skoro da postane deda, pa da nju uskoro zovu BAKO.

Znam imena svih tvojih koleginica sa kojima si bio intiman. Pronašla sam sliku Saneline, ali verovatno ne onu koju si objavio, već onu pravu sa detetom u parku. Ružnije i muškobanjastije stvorenje, tipična ciganka ofarbana u plavo.

Kažeš ne znaš odakle slika, nisi je ti slikao. Poričeš sve svoje veze, budi muško pa preuzmi odgovornost, i preuzmi krivicu, jedino tako mogu ti oprostiti. Jedino ako počneš otvoreno i iskreno da pričaš, a ne da pravdaš sebe i da svu krivicu za tvoje neverstvo pripisuješ meni. Te za tebe ni sam vredeo ni kao crno ispod noktiju, te zapostavljala si me, itd. Nije tačno, ti si taj koji je pobegao od porodice, ti si taj koji se na svakom javnom mestu odvajao, ti si taj kome ja nisam vredla ništa. Ti si taj kome su tuđe žene bile i lepše i vrednije i bolje, jer su tuđe.

Pobesneo si pre desetak godina mog kolegu, zbog njegove grube šale, navodno je mene uvredio. Čitajući tvoje blogove shvatila sam da si ustvari bio ljut jer ti je skunuo ljubavnicu, jer je na boljem položaju, sa više para i pedigreom.  

Bar da se radi o nekoj lepotici, pa da mi ne bude krivo, već o jednoj koščatoj, posiveloj, ženi, ali ona verovatno ima druge vrline koje pale kod vas glupih muškaraca. 

Ne mogu da se pomirim sa tim da si me izdao, izneverio, odbacio zbog rugoba, polupismenih žena lakog morala sa dna,, samo zato što imaju manje godina i sve su plave. Plave žene po tvojim merilima su nežne.

Tvoje zaljubljivanja mogla bih da prihvatim da si našao bolju, lepšu, a ti si se zaljubljivao u šljam, muškobanjaste, debele, ili previše mršave plavuše, u žene sa dna, lakog morala, moralne nakaze, i emotivne bogalje, jedina njihova ljubav je prema novcu, i jedina želja da se dobro udome.

Možda tebi i treba takva žena, a ne neko ko te voli, i kome si bio centar sveta, ko te je poštovao. Sada te ne poštujem, jer nemaš nijednu osobinu vrednu poštovanja.

Jedino što sam želela sretnu porodicu, ljubav, da neko uzvrati ljubavlju na moju iskrenu ljubav, nežnošću na nežnost, da mi pruži utehu kada mi je potrebna, da bude podrška i oslonac na koji mogu da se uvek oslonim, da se osećam voljenom i potrebnom, srećnom. Dobila sam samo uvrede, preljubu, poniženje, pogaženo dostojanstvo, netrpeljivost, odbačenost.

Sebičan, egoističan, zloban, arogantan, nadmen, sa pretpostavljenima, a šarmantan, mali ljigav uvlakač, koji šeni i cvili, sa ženama lakog morala. To su tvoje glavne osobine.

Sa piljaricama, cigančicama, prodavačicama, koketiraš, udvaraš se, i to pred i kada si samnom, uvlačiš im se u dupe, šeniš, cviliš, ponašaš se kao najveći ljigavac, donosiš im kafu preko cele pijace, koja u opšte nije mala, ali si zato sa šefovima, nadmen, arogantan, bezobrazan, bez poštovanja, i očekuješ da napreduješ?

Zavistan si od društvenih mreža, i treba da lečiš svoju zavisnost. Sada kada zbog mira u kući, ne ideš na svoje  orgijanje, nervozan si i napet.

Imaš problema na poslu, postoji mogućnost da te proglase tehznološkim viškom, da te pošalju na pogon na radno mesto koje odgovara fizikalcu, a ne inženjeru, bolestan si? Gde je sada tvoja FAMILIJA sa mog bloga, facebook-a, zorpians-a, twoo, i ostalih jebačkih društvenih mreža, da ti pomogne? 

Ja ću biti pored tebe, zlo zla, u svim tvojim nevoljama, kao i uvek. Neće ni tvoje prijateljice iz Crkve, kao ni one sa posla da budu uz tebe, već ja neko ko te "mrzi" najviše na svetu. Tvoj racio je alkohol totalno poremetio, jer ti svaku dobronamernu kritiku koje dolazi od mene ili ćerke vidiš kao nešto što je protiv tebe. Svaku kritiku dočekuješ na nož, bez razmišljanja, i odmah je karakterišeš našom mržnjom prema tebi. Da te mrzimo, mi ne bismo te niti kritikovale, niti gunđale, već bi te još podstrkivale, da propadneš što pre. Ali to ne dopire do tvog mozga, jer su ti vijuge u donjoj glavi. (Dalje)

Comments (4) Posted to rayno , razno 08/18/2017 Edit


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds