Gospođa S

08/16/2017

U jedmom svom blogu napisao si da pristojno izgledam. Da si me ikada pogledao video bi ono što su i drugi muškarci, zgodnu, lepu ženu, sa lepom zadnjicom, dobrim nogama, bez celulita, tankim strukom, jedino malim grudima, (ali ne vole svi sisate) i sa izgledom koji je odavao mnogo manje godina nego što sam ih tada imala. Udvarali su mi se mnogi, mnogi mnogo mlađi muškarci neverujući koliko godina imam, i da imam odraslu kćer. Ja sasam imala oči samo za tebe. Ne mogu da lažem da nisam primećivala da su mnogi muškarci i lepši i zgodniji od tebe, ali nisu imali ono što me je pruvlačilo tebi, na žalost.

Pisaću samo o vezi sa S, jer je trajala 4 godine, o vezama sa ostalim ženama ne mogu, i ovo previše boli.. Gospođa S. odupirala mu se navodno 8 meseci, a onda je spavala sa njim. Trošio je novac na nju. Iznajmio joj je stan, davao je novac.

Sanjao  je erotske snove, između ostalog i ja sam to primećivala. Jednom prilikom zaspao je u dnevnoj sobi i imao jaku erekciju, uzdisao i milovao, ja sam sve to zapanjeno gledala. Probudio se i ja sam ga pitala koga je sanjao, počeo je bukvalno da urla na mene. To nije prvi put. Sada sam pročitala i o psihologiji i raciju hroničnih alkoholičara. Erotski snovi su normalna reakcija alkoholičara, ostvarivanje stvarnih kontakta sa ženom, i pad potencije su realnost. Smanjuje se stvarna želja, i jedino kroz erotske snove mogu da ostvare bliži kontakt. Psiholozi i psihijatri su me izbacili sa izgovorom da nisu bračni savetnici, ne shvatajući da meni treba neko da me sasluša i da mi pomogne da rešim emocionalne probleme, da bih rešila krizu svog braka. Ja ne želim da okončam brak, već da savladam bol koji osećam da bih sačuvlaa brak. Pisao je i o tome kako sam joj ja navodno pretila, doveo je i naš stan i u našoj spavaćoj sobi na našem krevetu pokušao da vodi ljubav sa njom, ali nije išlo, pa su se samo mazili. Da ne pišem sve gluposti koje pisao napisaću samo ono što je prethodilo njihovom raskidu. S. mu je rekla i to da ona sedi kući dok se on provodi sa ženom, to je moja rečenica. Ja sam rekla dok se ti provodiš sa majkom, ja radim, što naposlu, a onda i kući a vas dvoje ništa ne možete, čak ni ručak da spremite, ko da sam vam kućna pomoćnica.

Počela je da ga ucenjuje razvodom, nije hteo da se razvede, i ako je napisao da je brak institucija, firma u stečaju, koja će da se likvidira čim udomi ćerku. Na kraju navodno se udala i otišla da živi u Beču, a on je oko godinu dana patio za njom. Pojedini njegovi blogovi koje je pisao o njoj, bili su deo mene i mog ponašanja, oko 90%, a deo meni potpuno nepoznat.  Čitajući te blogove činilo mi se da 90% stvari o kojima piše, je o njegovom doživljavanju mojih osećanja prema njemu, o mom povređivanju njegovih osećanja, mom oštrom, često, kada sam ljuta, i zlom jeziku, pa čak u 2012. godini, o mržnji, besu koji je osećao prema meni. Činilo mi se da sam ja ta gospođa S, odnosno gospođa supruga, skvo, kako me je nazivao jer je u blogovima, koristio rečenice koje sam ja u besu i ljutnji izgovarala..

Nije me primećivao, stvorio je pogrešno mišljenje o meni, kao ličnosti, možda je tražio samo opravdanje za svoje ponašanje, kriveći mene, a možda ima istine u svemu što je reakao i napisao. Kajem se ako sam stvorila lošu sliku o sebi jer nisam našla prave reči da mu ukažem na greške, i loše se ponašala prema njemu, jer nisam našla pravi način da mu ukažem da me povređuje, da me boli, i da mi je potrebno mnogo ljubavi i nežnosti, i da mu nisam nikada bila neverna, ni u mislima, jer nisam pokazala dovoljno nežnosti prema njemu, da bi i on bio nežan prema meni.

04.05.2017. godine, nisam otišla na posao, bez namere da ostanem kući. Mislila sam da završim pismo Vama, ali mi nešto nije dalo mira, pa sam počela da prevrćem po njegovim fasciklama. Našla sam dve fascikle, u jenoj na 330 strana opisivan je njegov psihološko-emotivni odnos sa roditeljima i baba Micom, sestrom, njegove frustracije, nerasčišćeni emotivni odnosi njega sa porodicom. Tu mene je bilo i to u pozitivnom smislu na dva mesta. Na dva mesta pojavljivale su se i njegove prijateljice, navodno je jedna bila ljubomorna dok se on muvao sa neke druge dve, i još neke gluposti. A onda u drugoj fascikli, 28.11.2010., njegov sex sa S, odnosno sa Sanelom. Opisivao je kako je prvi put vodio ljubav sa drugom ženom. Njegov opis je bio tako slikovit i vulgaran, i detaljan, da ja nisam uspela ni sve da pročitam. Počela sam da čitam drugi papir, ali samo prvu rečenicu. Pretnjama sam ga naterala da odmah sa posla dođe kući, rešena, da zaista, sakupim njegove lične stvari i odnesem u auto. Rešena da se razvedem. Ne verujem u razvod, za mene je brak do kraja života, ali ja više ne mogu. Rekao je da je to njegova psihoterapija, da je to njegovo lično, da ja ne smem da čitam njegove lične stvari, da je to odvratno, što sam uradila, da nije spavao sa drugom ženom nikada, da me nikada nije prevario, da je imao krizu i da se na taj način, pišući gluposti lečio. Pitala sam ga zašto se nije obratio za stručnu pomoć, zašto nije sa mnom razgovarao, rekla sam mu da je brak zajednica ljudi koji se vole i poštuju u dobru i zlu, i da nema ličnih problema, da u braku nema tajni, već da su oni naši problemi. i dalje je insistirao na ličnom.

Najduža veza je bila sa muslimanskom cigankom, Sanelom, ofarbanom u plavušom, sa ravnom isečenim šipkama, bez struka, dupeta, grudiju, mršavicu, ravnu kao daska,, a građenu kao mršavi muškarac, sa trogodišnjim detetom, koju je muž ostavio jer se kurvala, i koja je jedva čekala da uvaćari nekog da je oženi. Ti koji si pravoslavni vernik, koji ide u Crkvu svake nedelje, (vaša veza trajala je 5 godina), doveo si je čak i u bračnu postelju. Pukla vam je veza jer si odbio da se razvedeš i oženiš je.

Zvao si je i dok smo bili na letovanju, u poseti tvojima mojima, tvojoj familiji, samo da joj čuješ glas. Slao si joj poruke, telefonirao, sklanjajući se navodnu u hladovinu, jer ti smeta sunce. Mislio si da ćeš je prevesti u pravoslavlje. 

0 Comments Add your own

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds