i za kraj

08/16/2017

Počela sam polako sa molitvom da pronalazim neki mir, i ne mogu da lažem, za svo ovo vreme, od oktobra na ovamo trpeo je moje ispade, moja vređanja, bio dobar, prema meni. Ne dovoljno nežan, ali bio je uglavnom smiren, zagrlio bi me da se smirim, a ja sam ga nazivala svakojakim imenima, pogotovu kako sam koji blog otkrivala i čitala, od toga da je moralna nakaza, jer su sve ljubavnice bile oko 30 godina, jer je u tim blogovima mešao ćerku, nisam im ja tata.Nazivala sam ga emotivnim bogaljem, sebičnjakom i egoistom, jer ga nije bilo briga koga će da povredi, čak i izmetom, ljudskim izmetom, kurvarom, govorila sam mu i da je preljuba smrtni greh.

 Korišćenje nenormalnih količina alkohola totalno ti je poremetilo razum, pomerilo racio, ti nisi više čovek za koga sam se udala, osećajan, nežan, strastven, koji je voleo svoju porodicu. Postao si surov, zloban, zao, sebičan , neko ko samo sebio ugađa, neko ko samo traži ljubav, nežnost i toplinu, od žena bez lica sa lažnim imenima, slikama obrađenim u fotoshop-u, kojijma nikada nisi video oči, a oči su ogledalo nečije duše. Nemaš srca u grudima da bi živim, stvarnim ljudima, koje gledaš u oči, koje možeš da dodirneš, da osetiš toplotu njihovog tela, pružio ljubav, nežnost i toplinu.

Uopšte nisi svestan koga imaš pored sebe, pa ćeš postati svestan tek kada ih izgubiš, ili si svestan koliko vredi to što je pored tebe, ali misliš da ga ne možeš izgubiti. i najčuvanije blago se ukrade.

Ne mrzim te. Najgore je od svega što te u isto vreme i volim i prezirem, što te više ne poštujem, što te smatram beskičmenjakom, moralnom nakazom i emotivnim bogaljem, a i dalje te volim, i ne mogu da živim ni sa tobom ali ni bez tebe.

I ŠTA DALJE, KAKO DALJE, KAKO NASTAVITI ŽIVOT, SA NEKIM ZA KOGA ZNAŠ DA TE NE VOLI, KOGA NE PRIVLAČIŠ, KOME NIJE STALO DO TEBE, A TI NE MOŽEŠ REĆI SRCU PRESTANI DA GA VOLIŠ, A RAZUM TI KAŽE BEŽI ŠTO DALJE PA MAKAR I U PAKAO.

Kako da prevaziđem bol, kako da uspostavim mir, da bih povratila mir u svom braku. Molim se Gospodu Bogu i Presvetoj Bogorodici,, ali izgleda da su moji gresi toliki da za mene nema oproštaja.

0 Comments Add your own

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds