dvevijuge 2008.

08/23/2017

PATOLOŠKI LAŽOV 2008.

Toliko nedoslednosti, u tvojim pisanjima, da je očigledno da lažeš, izmišljaš, ti si patološki lažov. Ili si svoju patološku ljubomoru, pojačanu alkoholom,  litrom vina i2l  piva, preneo na likove iz svoje okoline, u svom alkoholom, poremećenom umu.

Moralna nakazo, pišeš o dve Dragane, jedna o kojoj sam ti ja pričala Dragana X, i druga koja radi sa tobom Dragana P.

O ovoj sam ti pričala ono što nije bilo čak ni ogovaranje, već stvari koje su mnogi videli, i stvari o kojima su pričali njeni ljubavnici, da voli da puši, i da mogu da joj svrše u usta, i da ispunjava sve fantazije i želje, kao i da istovremeno ide sa više muškaraca.

Koliki si blogovima o gospođi D., vidi se po tome, što prvo pišeš da radite u istoj firmi (tačno), dok u sledećem blogu pišeš, da radi u drugoj firmi, i da si tražio da ti ispriča raspored kancelarija, i ko sa kim sedi. Budalo, ako se ne sećaš od mene si tražio da ti ispričam raspored kancelarija, i ko gde i u kom delu moje firme sedi, i ko sa kim sedi. Totalno si pobrkao lončiće.

Koleginice, Dragana P., žena lakog morala sa parkinga, služio si da ubije dosadu, dok se na vidiku ne pojavi neki dobrostojeći Upravnika pogona. Bila svetica, dobra majkai domaćica, koja je rasturila prvo svoj brak.

Dragana P. te je izneverila jer je izabrala Upravnika na položaju i rasturila mu brak, a tebe odbacila kao staru prljavu krpu. Džabe si se molio za njenu ljubav. Pobesneo si pre desetak godina mog kolegu Peru P., zbog njegove grube šale, navodno je mene uvredio. Čitajući tvoje blogove shvatila sam da si ustvari bio ljut jer ti je skunuo ljubavnicu Draganu, jer je na boljem položaju, sa više para i pedireom.

Ne znam samo u koju si više bio zaljubljen i za koju si se molio Bogu, da blagoslovi vašu ljubav, i za koju si se zahvaljivao Gospodu?

Mom suprugu sve druge žene, bile su bolje, vrednije, pametnije, lepše, bolje domaćice, bolje u poslu koji rade, i da ja ne vredim ništa, počeo je da stvara predrasude o meni, uopšte me nije poznavao.

Samo nisi primećivao koliko dobre noge, i telo svoje žene. Primećivali su drugi, ako ti nisi, ali ona je imala oči samo za tebe, i nije to iskoristila. Za gospođu Draganu P., kurvu, koja je rasturila i svoj i tuđi brak sam riba.

Prestao je u meni da gleda ženu, nije video moj izgled, niti  sam ga više privlačila. Mada je i dalje primećivao poglede drugih muškaraca, smetale su mu izjave i žena i muškaraca, da su mislili da nemam više od 35 godina, smetalo im je kada su se čudili oadkle mi toliko velika ćerka, jesam li se udala na 15 godina, da bar deset godina mlađe izgled u odnosu na godine koje sam imala. i to ga je ljutilo i nerviralo, pogotovu komwentar da sam mnogo mlađaq od njega, ili da ima mladu ženu.

Ti si zaista moralna nakaza, kada si i liturgiju koristio za svoje izmišljotine. Svaka ti je ženska i po, a znamo već tvoj ukus, kurve, narkomanke, ciganke, piljarice, polusvet.

Molio si se u Crkvi, tražio blagoslov, i zahvaljivao si se za ljubav ljubavnica. Da li si svestan da je PRELJUBA SMRTNI GREH?

Da li si svestan da si zlo navukao ne samo sebi, nego i porodici, i njihovim porodicama. Svi dugovi moraju da se plate. Ko će platiti za vaše grehe, pre svega za tvoje?

Verovatno je to razlog što nisi bio za to da se krstim da ne bih išla sa tobom, i poremetila ti kurvanje.

Još jedan SMRTNI GREH, udvaranje sestri po Hristu, pri tome oženjen muškarac

I jesi g.v.o licemerno. Opet lažeš, mene si terao da se zakunem pred Ikonom da ne spavam sa kolegom, meni si prebacivao da u tebi izazivam sve najgore, zlo, meni si pretio batinama, meni si govorio da te teram u naručje druge žene, a ovamo licemerno si se molio za ljubav sa Draganom P.

Početak 2009. Godine, na red došle narkomanke, Isidora, Daliborka, Maja. Ispijenim, koščatim, posivelim od heroina, živim kosturima, zamenio je ženu, i pripisao im sve odlike svetica u svojim blogovima.

Koja od njih ti je dala 10-tak tableta koje nisi iskoristio, a ja ih pronašla? Tablete za žurke, ili nešto drugo?

0 Comments Add your own

Leave a Reply

Dodaj komentar

Zapamti me


Around here

Categories

Moji linkovi

Generalna

Feeds